Toepassingen van een centrale stofzuiger

centraal-stofzuigsysteem-elektrendsWaar of in welke omstandigheden u ook woont of werkt, aan het karwei van het stofzuigen ontkomt u niet. Daarvoor kiest u natuurlijk wel de meest efficiënte en gemakkelijkste oplossing: de Elek Trends centrale stofzuiger.

Het uitgebreide gamma centrale stofzuigers van Elek Trends zorgt ervoor dat er voor iedere situatie een geschikte stofzuigunit is. Zo bieden wij onder andere oplossingen aan voor:

  • Huishoudelijk gebruik geschikt voor o.a. woningen, ‘’kleinere’’ bedrijfsgebouwen, appartementen, boten.
  • Professioneel gebruik geschikt voor o.a. kantoorpanden, hotels, ziekenhuizen, bioscopen, laboratoria, autopoetsbedrijven etc.
  • Professionele systemen met perslucht reiniging voor alle situaties waar zeer fijn (poeder) stof wordt opgezogen.

Moeiteloos gebruik in iedere ruimte

Bij het ontwerpen van uw gebouw of woning – zowel nieuwbouw, renovatie maar ook in bestaande woningen zou een centrale stofzuiger moeten worden voorzien. Buizen verbinden de in vertrekken geïnstalleerde aansluitingspunten met een centrale stofzuiger. U steekt de flexibele stofzuigerslang in de aansluiting in de muur en de apparatuur schakelt automatisch in of via de bediening op het handvat van de slang.

Krachtig en geruisloos

De centrale stofzuiger zelf is uitgerust met speciale turbine-bypassmotoren voor extra zuigkracht, voor elke situatie is dan ook een geschikte krachtige centrale stofzuiger. Deze centrale stofzuigunit wordt op een vaste plaats geïnstalleerd bijvoorbeeld in de kelder, bijkeuken of garage, waardoor u in de woning zelf geen last heeft van het motorgeluid.

Gebruiksgemak uit de muur

Doordat u met een centrale stofzuiger alleen maar een zuigslang nodig hebt en dus geen onhandig zwaar apparaat dient mee te slepen, is een centrale stofzuiger gebruikersvriendelijker en zult u merken dat u een hoop tijd bespaart. Daarnaast heeft u ook geen last meer van een hinderlijk snoer.

Voorkom schade door uw stofzuiger

U hoeft niet meer bang te zijn dat uw interieur beschadigd, dit omdat er geen zware stofzuiger meer achter u aan komt die tegen uw meubels en muren botst. Met een centrale stofzuiger van Elek Trends heeft u alleen maar een (zachte, flexibele) zuigslang welke uw meubels niet zal beschadigen.

Voor meer informatie of vragen over een centrale stofzuiger nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen zodat wij met u samen tot een oplossingen kunnen komen of bezoek een van onze andere website’s via deze link.