+31 (0)183-503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0)183-503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Over ons

Elek Trends Nederland B.V

Centrale stofzuiger is onderdeel van Elek Trends Nederland B.V en is dé specialist op het gebied van de centrale stofzuiger in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Hiervoor leveren wij maatwerk. Dit betekent dat alles in eigen beheer gebeurd van ontwerp, productie tot het onderhoud.

Geschiedenis

Elektrends Nederland B.V. is opgericht in 1991 en begonnen met de distributie voor de Nederlandse markt van centrale stofzuigers, Air Trends warmte-terugwin-units en ventilatiesystemen. In 2003 heeft Elektrends zich gespecialiseerd in producten van het wereldwijde bekende merk General Electric. Daarnaast is het leveringspakket uitgebreid met waterontharders.
De producten die Elektrends levert bestaan uit een breed aanbod aan complete aircosystemen, warmtepompen, waterontharders, ventilatiesystemen (luchtbehandeling), Amerikaanse koelkasten en dus centrale stofzuigers. Als importeur – groothandel is Elektrends in staat om met grote aantallen in te kopen waardoor alles scherp aan u als installateur, bouwbedrijf etc. aangeboden kan worden.

Neemt u gerust eens een kijkje verder op deze site, mocht u daarna nog vragen hebben over een centrale stofzuiger, kunt u ons altijd contact met ons opnemen, een passende offerte aanvragen of bezoek een van onze andere website’s via deze link.

    Cart