Over ons

Centrale stofzuiger is onderdeel van Elek Trends Nederland B.V en is dé specialist op het gebied van de centrale stofzuiger in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor zowel de particuliere markt als de industriële markt leveren wij maatwerk. Dit betekent dat alles in eigen beheer gebeurd van ontwerp, productie tot het onderhoud.

Elektrends Nederland

Elektrends Nederland B.V. is opgericht in 1991 en begonnen met de distributie voor de Nederlandse markt van centrale stofzuigers, Air Trends warmte-terugwin-units en ventilatiesystemen. In 2003 heeft Elektrends zich gespecialiseerd in producten van het wereld merk General Electric en is het leveringspakket uitgebreid met waterontharders.
De producten die Elektrends voert zijn een compleet gamma aircosystemen, warmtepompen, waterontharders, ventilatiesystemen (luchtbehandeling) ,Amerikaanse koelkasten en dus centrale stofzuigers. Als importeur – groothandel is Elektrends in staat om met grote aantallen in te kopen waardoor alles scherp aan u als installateur, bouwbedrijf etc aangeboden kan worden.

Neemt u gerust eens een kijkje verder op deze site, mocht u daarna nog vragen hebben over een centrale stofzuiger, kunt u ons altijd contact met ons opnemen, een passende offerte aanvragen of bezoek een van onze andere website’s via deze link.