+31 (0)183-503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0)183-503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Stofzuigunit

Stofzuigunit

Een stofzuigunit is geschikt voor vrijwel iedereen. Deze zijn te gebruiken in zowel woningen als kantoorgebouwen. In ons grote assortiment stofzuigunits, zit er vrijwel altijd een naar uw smaak tussen. Voor een uitgebreid overzicht van ons gehele assortiment, kunt u terecht in onze webshop. Kortom, bent u op zoek naar een stofzuigunit? Elektrends is dan hét adres.

Mogelijkheden stofzuigunit
In onze webshop kunt u zien dat wij zowel stofzuigunits met en zonder papierenstofzak verkopen. Bij een stofzuigunit zonder papierenstofzak, wordt het vuil naar buiten geblazen. Deze zijn geschikt voor gebruik in woningen, bedrijfspanden, hotels en commerciële gebouwen. Daarnaast hebben deze varianten meerdere aansluitingen. Dit zorgt ervoor dat het gebruik nog makkelijker gemaakt wordt.

Het verschil tussen de unit met papierenstofzak en zonder, is dat de variant zonder zak zeer geschikt is voor grote oppervlakte van ca. 200m2. Ook is het systeem met de jaren steeds beter ontwikkeld, zo zorgt het voor een nog schoner resultaat.

Ook zijn onze stofzuigunit zijn naast makkelijk in gebruik ook antistatisch, niet ontvlambaar en ze kunnen niet roesten. De units zelf zijn zeer modern en esthetisch van uiterlijk. Het design van decentrale stofzuiger heeft in de loop der jaren een betere stofafscheiding gecreëerd, voor een nog schoner resultaat.

Heeft u interesse in een stofzuigunit?
Als u geïnteresseerd bent in een stofzuigunit, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch (+31 (0)183-503441) als via mail (info@elektrends.nl) bereikbaar. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze webshop.

    Cart