+31 (0)183-503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0)183-503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Stofzuigunit zonder papierenstofzak

Stofzuigunit zonder papierenstofzak

Een stofzuigunit zonder papierenstofzak is geschikt voor vrijwel iedereen. Onze units zijn te gebruiken in zowel woningen als kantoorgebouwen. In ons grote assortiment stofzuigunits, zit er vrijwel altijd een naar uw smaak. Voor een uitgebreid overzicht van ons gehele assortiment, kunt u terecht in onze webshop. Kortom, bent u op zoek naar een stofzuigunit zonder papierenstofzak? Elektrends is dan hét adres.

Stofzuigunits

In onze webshop kunt u zien dat wij zowel stofzuigunit met en zonder papierenstofzak verkopen. Een stofzuigunit zonder papierenstofzak is een unit dat het vuil naar buiten uitblaast. Deze stofzuigunits zijn geschikt voor gebruik in woningen, bedrijfspanden, hotels en commerciële gebouwen. Ook hebben deze varianten meerdere aansluitingen, dit zorgt ervoor dat het gebruik nog makkelijker gemaakt wordt.

Onze stofzuigunits zonder papierenstofzak zijn naast makkelijk in gebruik ook antistatisch, niet ontvlambaar en ze kunnen niet roesten. De units zelf zijn zeer modern en esthetisch van uiterlijk.

Is een stofzuigunit zonder papierenstofzak toch niet helemaal wat u zoekt? Misschien is een stofzuigunit met papierenstofzak dan een betere variant voor u. Deze soort stofzuigunit zijn zeer geschikt voor oppervlakte van ca. 200m2. Ook is het systeem met de jaren steeds beter ontwikkeld, zo zorgt het voor een nog schoner resultaat.

Heeft u interesse in een stofzuigunit zonder papierenstofzak?

Als u geïnteresseerd bent in een stofzuigunit zonder papierenstofzak, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch (+31 (0)183-503441) als via mail (info@elektrends.nl) bereikbaar. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze webshop.

    Cart