+31 (0)183-503441 info@elektrends.nl Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

+31 (0)183-503441 info@elektrends.nl
Vierlinghstraat 33, 4251 LC Werkendam

Stofzuigen

Stofzuigen

Stofzuigen is natuurlijk een vervelend klusje, maar het is essentieel. Het is belangrijk om uw woning of werkplek continu schoon te houden door middel van stofzuigen. Niet alleen voor het schone, opgeruimde gevoel, maar ook voor de gezondheid. Vooral voor mensen met een allergie is wonen of werken in een stoffige omgeving rampzalig. Gelukkig is er een oplossing: een centrale stofzuiger.

Het grote voordeel in vergelijking met een standaard stofzuiger is dat al het stof wat u opzuigt ook werkelijk voor 100% uit uw woning of werkplek verdwijnt! De kleine stofdeeltjes die bij een standaard stofzuiger door het filter weer de woning worden ingeblazen, worden bij een centraal stofzuigsysteem naar buiten afgevoerd. Dit is niet alleen gezonder, maar ook een groot pluspunt voor mensen met een allergie. Bovendien rekent een centrale stofzuiger af met vieze geurtjes.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in een centrale stofzuiger, wij voorzien u van deskundig advies en beantwoorden al uw vragen.

    Cart